Over ons

Wij houden van techniek. Wij hebben gevarieerde maatwerk projecten op het gebied van machinebouw, waarmee we onszelf blijven uitdagen om vraagstukken nog slimmer op te lossen. Kortere doorlooptijden zorgen voor meer werkplezier, voor onszelf en voor de klant. Met meer dan 18 jaar ervaring is de liefde voor het vak alleen maar gegroeid.

Bij Klerks bent u verzekerd van snelle inzetbaarheid, vakmanschap en een betrouwbare partner.

Hoe wij dit doen? Ons team bestaat uit mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn. Door onszelf continu te ontwikkelen, houden we de kwaliteit hoog. Zo kunnen we met enthousiasme mooie projecten maken. Daar doen we het voor.

Over Klerks machinebouw.

Sinds 2001 is Klerks specialist in maatwerk projecten in de voedingsmiddelen industrie maar ook productiemachines voor de algehele industrie worden bij Klerks ontwikkeld en gebouwd. Inmiddels hebben we vele machines en complete productielijnen mogen realiseren voor onze klanten zoals bijvoorbeeld Ad van Geloven, McCain, Caplugs en vele anderen. Na 18 jaar ervaring is de liefde voor het vak alleen maar gegroeid, Klerks heeft zich ontwikkeld tot een innovatieve en vooruitstrevende machinebouwer met een continue focus op kwaliteit.

Rackmachine 04
Machinebouw
Monteur 2
Maatwerk projecten
Productkar1
Producten
Revisie1
Onderhoud / Service
190250-00-000 - 17
Engineering