Machinebouw

Wij hebben ons gespecialiseert in prototype machinebouw, dat is waar we goed in zijn. Ook complete productielijnen behoort tot de mogelijkheden, Kleinere machines en onderdelen, we hebben het allemaal gemaakt. Altijd met het doel om het industriële proces sneller, efficiënter, gelijkmatiger of gewoon beter te laten verlopen. Automatisering dus, met de inzet van machines of robots, zo gaan de productiekosten omlaag en het productierendement omhoog.

Arbeid is in de afgelopen jaren duurder geworden. Deze trend zal de komende jaren niet veranderen. Het is daarom belangrijker dan ooit om de automatisering nog slimmer te realiseren. Gelukkig ontwikkelt de techniek om projecten te engineeren en te produceren zich mogelijk nog sneller. Bij Klerks lopen we met plezier voorop.

Engineering & machinebouw

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze engineringsafdeling beschikt over geavanceerde 2D en 3D ontwerp- en simulatiesoftware. Zo kunnen wij de klant in een zeer vroeg stadium laten zien hoe wij een oplossing voor ogen hebben. Dit noemen we ook wel een ‘praatplaatje’, een basis waarop een ontwerpdiscussie kan ontstaan en waarover onze technische specialisten met onze klanten in gesprek gaan. Elke wens kan worden meegenomen in het ontwerpproces. Op deze manier wordt er efficiënt omgegaan met kostbare tijd en realiseren wij uw wens tot in detail.

Net als de rest van ons bedrijf is onze engineeringsafdeling erg flexibel. Of u nu een compleet project bij ons neer wilt leggen, een reeds bestaand product opnieuw getekend wilt hebben of een onderdeel wilt realiseren, wij denken graag met u mee. Ook voor technisch advies of een second opinion voor uiteenlopende technische installaties kunt u bij ons terecht. Neem gerust even contact met ons op.

Rackmachine 05
Rackmachine 11
Rackmachine 06
Lasser 5
Over ons
Monteur 2
Maatwerk projecten
Productkar1
Producten
Revisie1
Onderhoud / Service
190250-00-000 - 17
Engineering