Engineering

Onze engineers zijn technische specialisten. Vorm geven aan uw ideeën middels ons 3D programma is hun passie. Wij laten u graag meedenken om de meest optimale oplossing te creëren. Wij zijn gefocust op efficiënt werken, daarom is een tool bedacht, om de onderdelen die ontworpen zijn in het CAD systeem, geautomatiseerd uit te werken. Met Fx-support worden de productiefiles gegenereerd en de stuklijsten opgemaakt.

Inventor automatisering Fx-support

 

Minder papier.

Op de werkplaats computers kunnen de modellen worden bekeken en onderdelen worden opgemeten. Papieren montage – en las tekeningen zijn overbodig.

Concept engineering.

Verschaalbaar modelleren.

Bij een design van een model kun je met onze aanpak in bijna dezelfde tijd de modellen verschaalbaar optekenen. Belangrijk hierbij is dat alle onderdelen onderling een relatie hebben. Deze relatie zorgt ervoor dat bij het opschalen alle modellen mee bewegen. Omdat modellen verwant zijn met elkaar wordt er een enorme tijdwinst geboekt. De sleutel tot dit succes ligt in de combinatie van 3D geometrie en programmeercode.

Efficientie.

De inrichting van de werkomgeving is cruciaal om als team of individu prettig en vlot te kunnen werken. Het systeem dat wij hanteren zorgt ervoor dat iedereen op een gelijke manier zijn modellen opbouwd. Ook de informatie voor stuklijsten of ERP systemen is gestroomlijnd.

De engineer wordt geleid naar het juiste einddoel, dit doen wij middels onze applicatie waarmee model-iProperties en parameters inzichtelijk worden gemaakt. Informatie kan ook worden gedicteerd of geautomatiseerd. Dit helpt om het werk efficiënter en dus sneller af te ronden.

Het opbouwen van de modellen doen wij in een “part” template. De sketch geometrie en de maatvoering kan worden hergebruikt voor nieuwe onderdelen. De relatie tussen onderdelen wordt dan ook geometrisch vastgelegd. Hierdoor is het makkelijk om onderdelen pasbaar te maken en blijft het bij wijzigingen in stand.

Met behulp van de Fx-support applicatie is het geheel snel uit te werken.

Bibliotheken.

De juiste commerciële artikelen vinden is tijdrovend.

Wij werken met bibliotheken waarin onze artikelen zijn samengevoegd om zodoende op een makkelijke manier de onderdelen in de samenstellingen te plaatsen.

Renderen.

Om een goede indruk te krijgen, visualiseren wij het model.

PC kracht.

Om vlot te kunnen werken en om ervoor te zorgen dat de geautomatiseerde processen snel kunnen worden doorgerekend, hebben wij geïnvesteerd in de juiste computer setup.

•Intel Core i9 9900K 8-Core (5Ghz), liquid cooled
•Nvidia Geforce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6
•500GB Samsung EVO 970 M.2 NVMe
•64 GB DDR4 RGB Ram geheugen

Voor meer informatie, klik hier.

Lasser 5
Over ons
Rackmachine 04
Machinebouw
Monteur 2
Maatwerk projecten
Productkar1
Producten
Revisie1
Onderhoud / Service